Stolpen

Ben je op zoek naar een stijlvolle stolp, gevuld met zorgvuldig geprepareerde vlinders, insecten of andere naturalia? Hieronder zie je een impressie van mijn werk. Een klein rariteitenkabinet onder een glazen koepel, afgestemd op de wensen van de opdrachtgever.

De stolpen worden handgemaakt in het atelier. Op basis van jouw voorkeuren (zoals kleur, stijl, formaat en budget) creëren we samen een uniek object. Ik heb geen webshop of standaard werkwijze, omdat de wensen bij iedere opdracht anders zijn. De materialen worden met zorg uitgekozen en alle vlinders en insecten worden op ethische wijze ingekocht. 

Werkwijze
Voor meer informatie over mijn werkwijze en FAQ’s kun je hier terecht.

Prijsindicaties
De uiteindelijke prijs van een stolp is afhankelijk van het aantal verwerkte vlinders/insecten en het type stolp (modern/antiek). Prijsindicaties voor stolpen zijn daarom op aanvraag, maar grofweg kun je rekenen op €200 (voor een gemiddelde stolp met meerdere insecten) of €300 (voor een grote stolp met meerdere insecten). Meestal is er voor ieder (kleiner) budget een passende stolp te maken, informeer dus gerust naar de mogelijkheden!

Interesse?
Heb je interesse in mijn werk of wil je meer informatie? Stuur dan vrijblijvend een bericht via het contactformulier. Ik doe een passend voorstel op basis van jouw wensen en ideeën.