About me

In 2018 zei ik vaarwel tegen mijn job als studieadviseur en besloot ik om het helemaal anders te gaan doen. Mijn fascinatie voor opgezette dieren en passie voor sfeervolle interieurs combineerde ik tot mijn nieuwe droombaan. Ik volgde taxidermy cursussen over het prepareren van vogels en zoogdieren en voegde daar later nog vlinders en insecten aan toe.

Regelmatig krijg ik de vraag ‘hoe ben je hier eigenlijk op gekomen?’. Al van jongs af aan had ik een interesse in dieren, keek ik mijn ogen uit in natuurhistorische musea, zocht ik schelpen op het strand en thuis stond ook altijd het een en ander aan curiosa. Des te leuker vind ik het dat ik nu met de pracht en praal uit de natuur de woonkamers van anderen mag decoreren.

Alle objecten zijn handgemaakt en worden afgestemd op de voorkeuren van de opdrachtgever (formaat, kleuren, compositie) voor een uniek eindresultaat. Vlinderlijsten kunnen ook nog verder gepersonaliseerd worden, bijvoorbeeld tot geboorte- of huwelijksgeschenken.

Heb je interesse in een object of wil je meer informatie? Stuur me dan een berichtje via het contactformulier. Ik denk graag met je mee en doe vrijblijvend een op jouw voorkeuren gebaseerd voorstel.  Check ook even mijn Instagram voor een impressie van mijn laatste werk en om te zien wat mij zoal inspireert.

Navenant magazine nam eind 2022 een kijkje in het atelier. Lees het hele interview hieronder.