Lijsten

Ben je op zoek naar een ingelijste vlinder, een insectencollage of een gepersonaliseerde lijst? Hieronder zie je een impressie van mijn werk. Tijdloze lijsten gevuld met zorgvuldig geprepareerde vlinders en insecten, altijd afgestemd op de wensen en ideeën van de opdrachtgever.

De vlinderlijsten worden handgemaakt in het atelier. Op basis van jouw voorkeuren (zoals kleur, stijl, formaat en budget) creëren we samen een uniek object. Ik heb geen webshop of standaard werkwijze, omdat de wensen bij iedere opdracht anders zijn. De lijsten kunnen ook gepersonaliseerd worden tot geboorte- of huwelijksgeschenken. De materialen worden met zorg uitgekozen en alle vlinders en insecten worden op ethische wijze ingekocht. 

Prijsindicaties
15x18cm lijst met 1 vlinder/insect v.a. €46
20x20cm lijst met 1 vlinder/insect v.a. €55
23x30cm lijst met 1 vlinder/insect v.a. €58
Lijst met 2 vlinders/insecten v.a. €68
Lijst met 3 vlinders/insecten v.a. €90

Prijsindicaties voor insectencollages zijn op aanvraag, omdat de uiteindelijke prijs afhankelijk is van het aantal verwerkte vlinders/insecten.

Werkwijze
Voor meer informatie over mijn werkwijze en FAQ’s kun je hier terecht.

Interesse?
Heb je interesse in mijn werk of wil je meer informatie? Stuur dan vrijblijvend een bericht via het contactformulier. Ik doe een passend voorstel op basis van jouw wensen en ideeën.