Stolpen / Glass domes

Bekijk hier de collectie unieke stolpen. Een antieke basis in combinatie met vlinders, kevers of zeedieren. Perfect als stijlvolle eyecatcher in je interieur.

Ik ben altijd aan het experimenten op welke manieren ik natural wonders kan stylen. Elk object is uniek en wordt handgemaakt in Amsterdam. De materialen worden met zorg uitgekozen en de insecten worden op een ethische wijze gesourced.

Interesse?
Voor meer informatie of bij interesse kun je mij een bericht sturen via contact. Staat jouw perfecte eyecatcher er niet tussen? No worries, ik kan op aanvraag een custom-made stolp voor je maken, helemaal afgestemd op jouw wensen! De antieke stolpen zijn altijd in meerdere formaten op voorraad.

Blauw/witte vlinderstolp

Een blauw-witte droom: Morpho Didius gecombineerd met Morpho Catenaria. De voet van de antieke stolp is mat zwart geverfd voor een egaal resultaat. Een echte one of a kind dus.

Antieke glazen stolp met houten basis, ca. 48 cm hoog en 17 cm breed.
Vraagprijs: €210

Stolp met zeeëgels en zeesterren

Een rariteitenkabinet is niet compleet zonder één of meerdere stolpen. In deze antieke stolp verwerkte ik 16 zeeëgels en zeesterren. I love it, wat kan ik er nog meer over zeggen?

Antieke glazen stolp met houten basis, ca. 54 cm hoog en 23 cm breed.
Vraagprijs: €275

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.