Stolpen

Bekijk hier de collectie unieke stolpen. Een antieke basis in combinatie met vlinders, kevers of andere natuurlijke objecten. Perfect als stijlvolle eyecatcher in je interieur.

Ik ben altijd aan het experimenten op welke manieren ik natural wonders kan stylen. Elke stolp is uniek en wordt handgemaakt in Amsterdam. De materialen worden met zorg uitgekozen en de insecten worden op een ethische wijze gesourced.

Interesse?
Voor meer informatie of bij interesse kun je mij vrijblijvend een bericht sturen via contact. Staat jouw perfecte eyecatcher er niet tussen? No worries, ik maak op aanvraag een custom-made stolp, helemaal afgestemd op jouw wensen! De (antieke) stolpen zijn altijd in meerdere formaten op voorraad.

Blue & white Morpho dream (BESCHIKBAAR)

Morpho Didius (2x) gecombineerd met Morpho Catenaria (3x). De voet van de antieke stolp is mat zwart geverfd voor een egaal resultaat. Afmetingen ca. 48cm hoog en 17cm breed, vraagprijs €210

Blauwe & oranje reflecties (VERKOCHT)

Klein maar fijn: de kleinere variant uit de Morpho familie, de blauwe Morpho Aega. Hier gecombineerd in een moderne stolp met de elegante Dryas Julia. Afmetingen ca. 25cm hoog, vraagprijs voor een dergelijk object ca. €100.

Onderwaterwereld (VERKOCHT)

Een rariteitenkabinet is niet compleet zonder zeesterren. In deze antieke stolp verwerkte ik 16 zeeëgels en zeesterren. Afmetingen ca. 54cm hoog en 23cm breed, vraagprijs voor een dergelijk object ca €300.

Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.