Orders & FAQ

Benieuwd naar de mogelijkheden en mijn werkwijze? Ik ga graag voor je aan de slag met een custom-made vlinderlijst of een unieke stolp. Lees meer over mijn werkwijze, prijsindicaties en de levertijd.

Mijn werkwijze
Vanuit mijn voorliefde voor natural wonders en mijn passie voor interieurs, ben ik gestart met het prepareren van vlinders en insecten. Ik doe dit op kleine schaal en uitsluitend op aanvraag. Elk object is daarom uniek en afgestemd op jouw voorkeuren. Samen overleggen we wat jouw wensen zijn en op basis daarvan doe ik een passend voorstel. Gedurende het proces houd ik je op de hoogte van de voortgang. Op basis van de definitieve samenstelling beslis jij of het een ‘go’ is. Alle vlinders, libelles en kevers worden op een ethische wijze gesourced.

Prijsindicaties
De definitieve prijzen zijn afhankelijk van de afmeting van de lijst, de verwerkte soorten en de hoeveelheid vlinders/insecten. Een indicatie van de prijzen:

15x18cm lijst met enkele vlinder/insect v.a. €35
20x20cm lijst met enkele vlinder/insect v.a. €41
23x30cm / 30x30cm lijst met XL vlinder v.a. €55
Lijst met 2 vlinders/insecten v.a. €56
Lijst met 3 vlinders/insecten v.a. €74

Prijzen van (vlinder)stolpen, geboortecadeaus of andere custom-made opdrachten worden van te voren besproken, evenals kleur- en overige wensen.

Betaling
Betalen? Ik stuur je een tikkie.

Levertijd & verzending
De meeste vlinders/insecten heb ik geprepareerd op voorraad, maar in sommige gevallen moeten deze nog gehydrateerd en opgezet worden. De levertijd varieert daarom tussen de 2 en 7 dagen. Het is mogelijk om de vlinderlijsten per post te verzenden. Hierop zijn de standaard PostNL tarieven van toepassing. Je ontvangt de track & trace code meteen na verzending. Ophalen in Amsterdam of Roermond mag natuurlijk ook.

Onderhoud
De verwerkte specimen zijn extreem fragiel en kunnen gemakkelijk beschadigen. Gebruik uitsluitend een zachte doek om stof weg te vegen en om het glas te reinigen. Vermijd direct zonlicht, dit kan de kleuren doen vervagen. Bewaar de lijsten droog, de badkamer en andere vochtige ruimtes kunnen schade toebrengen aan de lijst en de vlinder of het insect.

Ethical sourcing
Binnenkort meer over mijn ethische werkwijze.

Retour
Mocht je niet tevreden zijn met je aankoop, stuur mij dan z.s.m. een berichtje zodat we samen naar een oplossing of een passend alternatief kunnen kijken (hello@adriennedebock.nl).

Interesse?
Bij interesse of voor meer informatie, kun je mij vrijblijvend een bericht sturen via contact. Ik neem zo snel mogelijk contact met je op en doe een passend voorstel op basis van jouw kleurwensen, budget en andere voorkeuren.

Do you speak English?
No problem! Please feel free to send me a message if you’re interested in my work or in case you’d like more information (contact).

Please follow and like us:

2 Replies to “Orders & FAQ”

  1. Leuke website Adrienne. Ik las vandaag een artikel in de krant over een kunstenaarsduo die in hun werk gebruik maken van opgezette dieren. Daardoor moest ik meteen aan jou denken.ik heb op mijn Facebookpagina iets over jou carrièreswitch geschreven .
    Groet Lea

    1. Dankjewel Lea! Ik denk dat ik wel weet over welke kunstenaars het gaat, maken mooie en bijzondere objecten. En heel erg bedankt voor het delen, altijd goed en leuk! Groetjes, Adriënne

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.