About me

Begin 2018 zei ik vaarwel tegen mijn kantoorbaan en besloot ik om het helemaal anders te gaan doen. Gefascineerd door opgezette dieren en met mijn passie voor sfeervolle interieurs, ontstond het idee om deze met elkaar te combineren. Ik schreef me in voor een taxidermy cursus en leerde hoe zoogdieren en vogels geprepareerd worden. Daarnaast leerde ik mezelf aan om vlinders en andere insecten op te zetten en deze verkoop ik nu ook.

Een sierlijke vogel onder een antieke stolp of een verzameling van lijsten aan de wand: ik voeg graag op stijlvolle wijze het moois uit de natuur toe aan mijn interieur. De specimen die ik hiervoor gebruik zijn op ethische wijze gesourced.

Mijn werkwijze is persoonlijk en afhankelijk van jouw wensen. Heb je interesse in een object of wil je meer informatie? Stuur me dan een berichtje via het contactformulier. Ik denk graag met je mee en doe vrijblijvend een op jouw voorkeuren gebaseerd voorstel.  Check ook even mijn Instagram voor een impressie van mijn laatste werk en om te zien wat mij zoal inspireert.

Hi there, please feel free to send me a message if you’re interested in my work or in case you’d like more information (contact).