Lijsten

Bekijk hier de collectie vlinderlijsten. Tijdloze lijsten versierd met de schitterende pracht en praal uit de natuur. Als statement piece, of zoals ík het graag zie: als onderdeel van een veel grote collectie!

Alle vlinderlijsten zijn custom-made en worden met de hand gemaakt in Amsterdam. Ik werk niet met een aanbod aan standaard lijsten, omdat elke opdracht uniek is. De materialen worden met zorg uitgekozen en de insecten worden op een ethische wijze gesourced

Prijsindicaties
De definitieve prijzen zijn afhankelijk van de afmeting van de lijst, de verwerkte soorten en de hoeveelheid vlinders/insecten. Een indicatie van de prijzen:

15x18cm lijst met enkele vlinder/insect v.a. €35
20x20cm lijst met enkele vlinder/insect v.a. €41
23x30cm / 30x30cm lijst met XL vlinder v.a. €55
Lijst met 2 vlinders/insecten v.a. €56
Lijst met 3 vlinders/insecten v.a. €74

Werkwijze
Voor meer informatie over mijn werkwijze en FAQ’s kun je hier terecht.

Interesse?
Bij interesse of voor meer informatie, kun je mij vrijblijvend een bericht sturen via contact. Ik neem zo snel mogelijk contact met je op en doe een passend voorstel op basis van jouw kleurwensen, budget en andere voorkeuren.

Please follow and like us:

One Reply to “Lijsten”

  1. Goedemiddag Adriënne,

    Wij zijn op zoek naar een groot kunstwerk met opgezette vlinders (wellicht wat kevers erbij) in een compositie. Qua afmetingen zitten we te denken aan iets in de richting van 1.5 meter bij 1,5 meter of misschien zelfs iets groter. Zou je ons kunnen informeren wat de mogelijkheden zijn? We vernemen het graag!

    Mvg Bernard

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.